Friday, March 6, 2015

Ei mõtle selgelt, kuna su ilu tapab mind.

Just siis, kui Asking Alexandria hakkas huvitavaks muutma, otsustas nende laulja bändist lahkuda. No põhjuseid võib olla mitmeid, aga eks talle sai ka oma chuggachugga 'core kraamist ja fännidest, kes kogu aeg sama "karmust" uuesti ja uuesti tahavad. Aga igatahes, pole poiss istuma jäänud, vaid nendel tuleb kuu lõpus kohe uus plaat välja. Vaatame siis ühte videot selle plaadi pealt.



We Are Harlot tahab olla nagu throwback sellesse maagilisse 80ndate rokiajastusse, kus keskmine strippar oli midagi nii kättesaamatut tavalisele mehele, aga kui sa olid rokkstaar, siis võisid sa neid küllalt saada, isegi kui buttugly välja näed, nagu siin mõned bändiliikmed. Muidugi video on selline lõbus lollitamine, laul on ise meloodilisem pool 80ndate glamist ja laulja Danny Worsnop on tegelikult just selline hääl, mida AA viimane album näitas. Ühesõnaga, miks ei võiks nemad plahvatada..

Aga siin tuleb küsimus, et kas see see stripparite/hotelli laamendamine on üldse aastal 2015 võimalik...või parem veel, isegi nauditav (cough Defrage)....ja noh obviously overplastic stripparid ...nomaitea...vist mul selles 30nele lähenevas vanuses ilustandardid muutuvad. :D



No comments:

Post a Comment