Wednesday, May 1, 2013

Jäta minu D-korvi jõllitamine

Ajal, kui nu-metal käis vaikselt populaarsust kaotama, tuli suure hooga tagasi garage rock bändid. Ma nimesid nimetama ei hakka, aga nad enamik kandsid nime ees sõna The. Nii ka järgmine bänd, The Donnas, kes saavutas kuulsuse 2002 aastal oma esimese major-label albumiga.


Yes, see all-female bänd on nii soundi kui ka temaatika poolest palju Runaways'i nautinud. Kas sa mõtleksid , et need neiud on tsipa lõdva püksikummiga, kui laulusõnu kuuled. Ilmselt küll, aga kas mitte enamik meestaadiumrokkareid sama pole aastakümneid teinud. Samas siin tekib meile küsimus, et kas nad laulavad seda lugu põhjusel, et see on nende mindset praegu, et nii tõepoolset on lõbus. Või hoopis üritatakse sellega haarata tükki meeste turust, kes ei kurdaks üldse, kui kuumad rokkarineiud räägivad nagu meie mõtleksime enda fantaasiates. Mina isiklikult võiks mõelda küll, et see on jõuduandev tegevus, aga samas saan mõtte, et kuidas inimesed võiksid arvata, et see natuke alandav lihtsalt.
Yeah, minu äkitse serious mõtiskluse tõi kaasa fakt, et vaatsid videosid ja artikleid seksimist videomängus ja see lugu sobib kuidagi metoodikaga.

Mis aga ei kaota fakti, et see on tõesti hea lugu.

No comments:

Post a Comment