Friday, April 4, 2014

Ootan seda tunnet, kus mitte midagi enam ei tunne

Pean tunnistama, et Bring Me The Horizon oli mulle enne suht võõraks jäänud. Kas oli asi faktis, et nad olid selline moderne deathcore bänd, stiil mis enamasti on lihtsalt igav ja üleküllastunud breakdown'idest või siis fakt, et nende edukus on jäänud rohkem Inglismaale kui USA'sse. Igatahes ei vaevunud ma piratebay'ssegi minema, et nende albumeid tõmmata.


Can You Feel My Heart alustab nende viimast stuudioalbumit ja tekitab kohe selline ootus, et oot oot see ei ole tavaline 'core hüppamine. Okei, Enter Shikari ja paljud teinud on elektroonikat seganud core muusikaga, et see pole mingi originaalsuse tipp. Aga huvitav selle laulu juures on fakt, et laulja suudab kuidagi ühtlustada tavalise teismelistele mõeldud core muusika vokaali, et siin ei ole arusaamatu röökimine + autotune'tud emolik laulmine. Vaid tegu on midagi vahepealset, võib võrrelda FFDP'ga, et nende karjumisest on päris lihtsalt võimalik aru saada.
Elektroonika ja heviosa on ka samas hästi kombinatsiooniga, ei tundu üldse outofplace ja see segatud koos laulja häälemaneeriga annab tundust anuvast emotsioonist, tundest, et kogu selle tatoveeringuhulga all on ka  südameke, mitte üliemotsionaalne ja õrn, vaid vanem, täis arme ja neist tekkinud holdup'e. Arusaam, et armides pole süüdi vastaspool ja kartus vanadesse mallidesse langeda on see, mis tekitab tagasihoiu tunde.

No comments:

Post a Comment