Friday, April 18, 2014

Tahan teha kindlaks, et kõik näevad mind nutmas.

Kuna me kõik teame, et nu-metal on tagasi nagu oleks aasta 1999 , siis oleks vist mõtekas vaadata tähele panna ka bände, mis ei ole lihtsalt vanad bändid, kes teevad comeback'e , vaid uurida ka uusi bändide. Loomulikult on vahepeal tosin aastat möödunud ja kõik uus veri võtab malli ka kraamist, mis vahepeal popp olnud, ehk siis 'core muusika. Bändid nagu Emmure...ja täna kuulatav bänd Issues.


Esiteks kas te teadsite, et nende esimene album debüteeris USA plaadimüügiedetabelis top 10'nes.....
Aga kamoon, kui intro ära lõppeb, et esimesed 15 sekundist loost välja saame, on ju selge, et see riff on täielik jumpdafukup õpikust (kas see kui ma nu-metali lugude kohta seda tihti ütlen, sellest lõpuks ka asja teeb?). Refrääni eel tundub juba rohkem tavaline screamo sarnane osa ja siis tuleb refrään. Ahh nii hea, et laulja suudab kõlada nii korraga kui Chester Bennington (mida, ütleme ausalt, on teinud sadu bände) kui ka natuke Justin Bieberit. Ehk siis soov convertida massi, kes on just meie naeruväärsemast kriminaalist üle saanud ja tahavad natuke karmimat muusikat.(Mitte et nende albumi peal on mitmeid täielikke r&b lugusid)

Kas kõlab nagu sellest, et mulle ei meeldi see lugu. No ma võin öelda, et stiilid ei ole just kõige parema seguga,siiski.....meenutades mis Billboard auhindadel all roki alla läks, kõlab see nagu kuradi Slayer.

No comments:

Post a Comment