Saturday, January 21, 2012

Hoiame kallimatest kinni ja välgukad õhus.

Suprise kolmas postitus siit.
Laupäeva õhtud on rahulikud tööl. Palju aega ringi vaadata ja mõtiskleda. Seega tuleb ka sellise nostalgitseva tuju peale ja mis oleks parem selle rahuldamiseks kui natuks 80ndate glam metal power ballaadid.
Cinderella võtab palju rohkem mõjutusi Aerosmith'ist ja Rolling Stones kui paljud glam bändid, sellegipoolest on nende cheese faktor üsnagi korralik.Minu suhe Cinderellaga, paljud hitid, kaasaarvatud see on täiesti kuulatavad, aga laulja hääl käib mulle suht tihti närvidele.


Nende suurim hitt rabab meid kõiki oma sõnumiga, et sa ei tea mis sul on, kuni see läinud on. See šokeeriv väide on ümbritsetud tavalistest power ballaadide koostisosadest...klaveritest ja akustilitest kitarridest. Muusikavideoga on looduskaunis kohas filmitud, et panna meid kõiki tundma neid ilusaid aegu, kui kallimaga jalutatud sellistes kohtades. Teate, sellele loole mõnitust leida on vägagi lihtne, aga jah tegelt pole see halb lugu. Aeglaseks tantsuks prom night'il ikka sobiv ja mul ema ära ei ütleks, kui see lugu peale läheks raadios.


Tiny, Aerosmithi loo teen ka varsti, praegu lihtsalt midagi lähedast. =)

No comments:

Post a Comment