Wednesday, July 23, 2014

Ärkasin, kui päike mind otsaette lõi.

Kuna Tool'i uus album on igasuguste lawsuit'e ja muude jamade asjade taga, siis jääb ikka praegu Chevelle'le kanda koorem, et tuua rahvale sellist kraami. Sel aastal ilmus nende juba praeguseks 7. album ja siit tuli ka nimetatud albumi esimene singel.



Olete tähele pannud, kui mingi suurem koolitulistamine on, siis meedia paneb hästi suurt tähelepanu tulistajate isikutele, just selle mõttega, et "mis filme ta vaatas,mis mänge mängis jne." , kedagi on vaja ju süüdistada, mitte ju ometi iseennast, et 15 minutit fame anda psühhodele. Ega isegi on loetud wikist ju "serial killers with most victims". Miks on see huvitav......eks me tahaks teada ju, mis toimub teiste inimeste peas, eriti nende, kelle mõttemaailm tundub täiesti erinev. Ahhh, halva Jennifer Lopez'i filmi flashbackid....
Take Out The Gunman on kvaliteetne Chevelle, riffid on paksud ja mahlakad, laulja teeb ikka oma Keenani jäljendust ja muusikal on natuke stonerlik mõju, sest seda ühte riffi korratakse ja korratakse, kuni see peab sulle meeldima hakkama.

No comments:

Post a Comment